Startershypotheek

Het kopen van een huis is een grote stap. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk de startershypotheek hebben geregeld, maar je moet wel goed nadenken over hoe je dat wil gaan regelen.

Als eerste breng ik jouw persoonlijke situatie in kaart. Koop je alleen of met jouw partner? Werk je in loondienst of ben je ondernemer? Heb je een vast contract? Hoeveel eigen geld heb je en wil je dat gebruiken voor jouw eerste huis? En natuurlijk: hoeveel kan je maximaal lenen?

Daarna leg ik uit hoe een (starters)hypotheek werkt. Je zal vast wel wat gelezen hebben op internet over een hypotheek, maar er is nog veel meer over te vertellen. Hoe wil je de hypotheek gaan aflossen? Hoe lang wil je de rente vast zetten? Wat ga je regelen bij overlijden? Wat gebeurt er als je arbeidsongeschikt wordt? Is het verstandig om een samenlevingscontract te regelen en hoe werkt dat dan? Op deze en nog veel meer vragen geef ik antwoord, waardoor niet alleen duidelijk wordt hoe de startershypotheek in elkaar zit, maar ook welke risico’s je loopt bij het kopen van een huis en hoe die zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen.

Neem contact met mij op

Ik maak jouw hypotheek begrijpelijk door deze letterlijk voor je uit te tekenen.

 

Kosten startershypotheek

Kosten startershypotheek

Natuurlijk kost het regelen van een hypotheek geld. Deze kosten zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Ben je in loondienst of ondernemer? Ben je een keer gescheiden? Wil je een deel van de hypotheek lenen bij familie?

Je kan deze kosten echter verlagen door te kiezen voor een online hypotheektraject. Wij gaan dan eerst kort telefonisch met elkaar in gesprek en bespreken jouw wensen. Daarna stuur je enkele documenten door die van belang zijn voor een inschatting van de mogelijkheden. Tijdens een Skype gesprek, neem ik je stap voor stap mee in het hypotheektraject en vertel ik welke mogelijkheden er zijn. Door gebruik te maken van online hypotheekadvies bespaar je € 300,-.

Download het overzicht van alle relevante kosten voor een startershypotheek: Tarieven startershypotheek

Bespaar € 300,- bij online hypotheekadvies

Meer weten of interesse in een online adviesgesprek?