Wie ben ik

Leuk dat je even de tijd neemt om mijn website te bekijken. Hieronder lees je wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag bij het inzichtelijk maken van jouw persoonlijke financiële situatie, nu en in de toekomst.

Ik maak jouw hypotheek begrijpelijk door deze letterlijk voor je uit te tekenen

Ik leg in eenvoudige taal uit hoe een hypotheek werkt en waar je mee te maken krijgt bij het kopen van een woning of het oversluiten van een hypotheek. Ook leg ik de risico’s rondom een hypotheek aan je uit, ondersteund door tekeningen. Een plaatje zegt immers meer dan 1.000 woorden. Daardoor wordt snel duidelijk hoe een hypotheek werkt en op welke manier risico’s kunnen worden beperkt.

Een huis kopen of een hypotheek afsluiten is ingewikkelder dan veel mensen denken. De lening zelf is niet zozeer het probleem, maar wel de voorwaarden van de aanbieders vergelijken en het correct inschatten van de risico’s die je loopt wanneer je een hypotheek hebt. Denk aan overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen en relatiebeëindiging. In die situaties ontstaan vaak de echte problemen. Het is dus belangrijk om daar vooraf bij stil te staan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ook de aftrekbaarheid van de hypotheekrente en andere fiscale eisen, zijn vaak ingewikkeld. Je moet er toch niet aan denken dat de hypotheek die is afgesloten, niet voldoet aan de eisen van de belastingdienst.

Ben je bij mij aan het juiste adres? Zeker, ik adviseer inmiddels meer dan 20 jaar hypotheken en ben een van de 1200 Erkend Hypothecair Planners van Nederland. Een erkenning die veel waard is.

Neem contact met mij op

Ik maak jouw hypotheek begrijpelijk door deze letterlijk voor je uit te tekenen.

085-2012313info@vdpol-advies.nl
Joep van der Pol

Niet voor niets vragen klanten al 20 jaar geregeld of ik een kopie van mijn aantekeningen wil mailen.