Online hypotheekadvies

Leuk dat je even de tijd neemt om mijn website te bekijken. Hieronder lees je wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag bij het inzichtelijk maken van jouw persoonlijke financiële situatie, nu en in de toekomst.

In het kader van duurzaam ondernemen heb ik de omslag gemaakt naar zoveel mogelijk online hypotheekadvies. Beter voor het milieu en kostenbesparend waar jij ook van meeprofiteert. Het is iets afstandelijker dan samen aan tafel, maar het werkt net zo goed en is vaak veel makkelijker en sneller in te plannen. Nog even tijdens de lunchpauze met elkaar in gesprek om de laatste puntjes op de i te zetten. Wat later op de avond als de kinderen op bed liggen. Het kan allemaal.

Tijdens een afspraak via Teams kan ik het scherm met je delen, waardoor je mee kan kijken en wij samen stap voor stap de hypotheek in kaart brengen en het adviespakket doorlopen. Voor jullie is het zelfs makkelijker te zien dan wanneer wij allemaal naar het scherm van één laptop moeten kijken.

De verplichting om jouw identiteit vast te stellen is inmiddels ook digitaal mogelijk en wordt door de geldverstrekkers geaccepteerd, waardoor dit obstakel van digitaal advies ook weg is. Veel makkelijker kan het op dit moment niet.

Neem contact met mij op

Ik maak jouw hypotheek begrijpelijk door deze letterlijk voor je uit te tekenen.

 

Bespaar € 300,- bij online hypotheekadvies

Voordelen voor jou

Doordat een Teams gesprek efficiënter is, wordt op tijd en kosten bespaard. Daarom geef ik korting op de advieskosten. Wanneer het hypotheektraject volledig digitaal gaat (Teams, e-mail en telefoon), dan bespaar je € 300,- op de advieskosten.

Bekijk mijn tarieven: Download tarievenlijst