Hypotheekadvies Zwolle

Een hypotheek is complex. Als hypotheekadviseur in de regio Zwolle leg ik jouw hypotheek en het hele hypotheektraject uit in begrijpelijke taal. Geen vakjargon, maar in gewoon Nederlands. Bovendien maak ik tekeningen zodat snel duidelijk wordt hoe een hypotheek in elkaar zit.

Persoonlijk en begrijpelijk hypotheekadvies Zwolle

Ik leg in eenvoudige taal uit hoe een hypotheek werkt en waar je mee te maken krijgt bij het kopen van een woning of het oversluiten van een hypotheek in Zwolle. Ook leg ik de risico’s rondom een hypotheek aan je uit, ondersteund door tekeningen. Een plaatje zegt immers meer dan 1.000 woorden. Daardoor wordt snel duidelijk hoe een hypotheek werkt en op welke manier risico’s kunnen worden beperkt.

 

Door mijn collega’s ook wel de tekenende hypotheekadviseur genoemd.

Neem contact met mij op

Ik maak jouw hypotheek begrijpelijk door deze letterlijk voor je uit te tekenen.

 

Joep van der Pol

Niet voor niets vragen klanten al 20 jaar geregeld of ik een kopie van mijn aantekeningen wil mailen.

Hypotheekadvies Zwolle voor iedere levensfase

Iedere klant is uniek, waardoor het hypotheekadvies afgestemd moet zijn op jouw persoonlijke situatie. Er zijn echter ook grote verschillen tussen mensen die voor het eerst een woning kopen, die hun hypotheek willen oversluiten of een volgende woning kopen en senioren. Als je starter bent, hoef ik geen rekening te houden met jouw hypotheekverleden en als je gepensioneerd bent, is werkloosheid en arbeidsongeschiktheid niet meer van belang.

Startershypotheek -dienst

Startershypotheek

Wanneer je voor het eerst een huis koopt

$
Hypotheek oversluiten - dienst

Hypotheek oversluiten

Of je koopt een volgende woning

$
Seniorenhypotheek - dienst

Seniorenhypotheek

Er is meer mogelijk dan je denkt

$

Bespaar € 300,- bij online hypotheekadvies

Voordelen van online hypotheekadvies Zwolle

In het kader van duurzaam ondernemen heb ik de omslag gemaakt naar zoveel mogelijk online hypotheekadvies. Beter voor het milieu en kostenbesparend waar jij ook van meeprofiteert. Het werkt net zo makkelijk en is sneller in te plannen. Nog even tijdens de lunchpauze met elkaar in gesprek om de laatste puntjes op de i te zetten of juist wat later op de avond als de kinderen op bed liggen. Het kan allemaal!

Door mijn scherm met jullie te delen tijdens een afspraak via Skype neem ik jullie stap voor stap mee door de hypotheek. Voor jullie is het zelfs makkelijker te zien dan wanneer wij allemaal naar het scherm van één laptop moeten kijken.

Doordat een Skype gesprek efficiënter is, wordt op tijd en kosten bespaard voor jullie hypotheekadvies Zwolle. Daarom geef ik korting op de advieskosten. Wanneer het hypotheekadvies volledig digitaal gaat (Skype, e-mail en telefoon), bespaar je € 300,- op de advieskosten.

Bekijk mijn tarieven: Download tarievenlijst

Meer weten over online hypotheekadvies Zwolle?